Κυριακή , Ιούλιος 15, 2018

Διαδικασία Λειτουργίας Site

  • Οι φοιτητές που επιθυμούν να εκτελέσουν τις ασκήσεις του εργαστηρίου, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή με e-mail στον κ. Χρήστο Ε. Δημάκη αναφέροντας όνομα, αριθμό μητρώου (φοιτητικού της σχολής όπου φοιτούν) και διεύθυνση e-mail.

  • Μετά την δήλωσή τους, θα εγγραφούν στo forum ή/και τη λίστα που έχει δημιουργηθεί και λειτουργεί στο server genesis.ee.auth.gr.

  • Οι συμμετέχοντες φοιτητές, μπορούν να "κατεβάσουν" τις εργαστηριακές ασκήσεις (αρχεία MATLAB) και όλη τη συνοδευτική βοήθεια (τεκμηρίωση) που θα την αναζητήσετε στο menu της κορυφής αυτής της σελίδας και στο κουμπί με τίτλο Ασκήσεις.

  • Η εκτέλεση των εργαστηριακών ασκήσεων προϋποθέτει την εγκατάσταση του πακέτου MATLAB 6.1 (ή νεώτερης έκδοσης). Όσοι φοιτητές δεν έχουν στην κατοχή τους το πακέτο της MATLAB ας επικοινωνήσουν με το κ. Χρήστο Ε. Δημάκη.

  • Για να μπορέσουν να "τρέξουν" οι εργαστηριακές ασκήσεις στον υπολογιστή σας είναι απαραίτητο να "κατεβάσετε" και την άδεια χρήσης, που έχει διάρκεια μιας μέρας(24 ώρες) και πρέπει να ανανεώνεται.

  • Για οποιαδήποτε απορία σας, θα είναι στη διάθεσή σας κάθε εργάσιμη ημέρα στο forum o κ. Χρήστος Ε. Δημάκης και ορισμένοι  συνεργάτες του, που έχουν εργασθεί στην ανάπτυξη αυτών των προγραμμάτων. Επειδή οι προαναφερόμενοι είναι συχνοί και καθ' έξιν επισκέπτες του διαδικτύου, είναι πιθανό να σας απαντήσουν και σε απίθανες ώρες.

User login

Enter your username and password here in order to log in on the website: